Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență Hotărârea privind suspendarea procesului de învățământ în unitățile școlare

ro

10 Mar, 2020 00:05 5994 Marime text
Ieri, 9 martie a.c., la sediul MAI, a avut loc, cu participarea premierului în exercițiu, Ludovic Orban, ședința Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență condusă de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela.

La ședința Comitetului au mai participat ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode, ministrul Sănătății, Victor Costache, și secretarul de stat MAI,  sef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr Raed Arafat, precum și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu.

La finalul ședinței, cei sașe oficiali au susținut o conferință de presă privind măsurile dispuse pentru  combaterea răspândirii noului coronavirus (COVID-19).

Hotărârea C.N.S.S.U. nr. 6/09.03.2020.

Cu acest prilej a fost adoptată şi aprobată următoarea hotărâre:


„Se aprobă suspendarea procesului de învățământ în unitățile școlare publice din învățământul preșcolar, primar, gimnazial, liceal, post liceal și profesional, în perioada 11-22.03.2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel național”.


Sursa foto: Guvernul Romaniei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii