Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Național Mihai Eminescu din Constanța plătește mai puțin la factura de curent electric! Ce spune directorul instituției

ro

13 Oct, 2022 11:15 3703 Marime text
Colegiul Național Mihai Eminescu din Constanța a reușit reducerea facturilor la curent electric! Și nu la orice sumă, ci... de la 7000 de lei/lună la 6 lei/lună!

Directorul Bianca Ibadula a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că este vorba despre o centrală fotovoltaică.
 

Este vorba despre o centrală fotovoltaică, donată Colegiului Mihai Eminescu de grupul Cels, instalată în primăvara anului trecut, 2021. Aceasta funcționează pe acoperișul corpului nou al clădirii., a declarat directorul pentru cotidianul ZIUA de Constanța. 

 
Directorul Colegiului de la malul mării a vorbit și despre facturi.
 

Încă nu știm la ce facturi să ne așteptăm. Noi, momentan, din martie nu am mai primit altă factură. Avem acea factură de 6900 de lei din martie, iar acum ne-au venit doar niște penalități la facturi pe care n-am putut să le plătim la timp , deorece așteptăm să se echivaleze consumul cu producere., a mai precizat Directorul Bianca Ibadula.

 
 Bianca Ibadula recunoaște că a fost o muncă de echipă cu rezultate fructuoase. 
 

Ne-am bucurat mult, suntem foarte recunoscători. Este o muncă de echipă, foarte mult a contribuit doamna director adjunct Elena Hanu. Dumneaei s-a ocupat cu găsirea conexiunii cu Enelul. Cel care a făcut trecerea în rețea a acestei centrale fotovoltaice. A avut un aport foarte important dânsa. , a mai precizat directorul. 

 

  Sperăm să ne punem și o pompă de căldură, ca să nu mai avem facturi mari la încălzire. 

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii