Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cocaină vândută consumatorilor din București pentru sume cuprinse între 3.000 și 3.500 lei. Un suspect, reținut

ro

22 Nov, 2023 20:07 874 Marime text
Sursa foto: DIICOTLa data de 21.11.2023,  procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, în stare de recidivă post executorie.

Potrivit DIICOT, din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie – noiembrie 2023, inculpatul a comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (cocaină), către consumatori din municipiul București, pentru  sume cuprinse între 3.000 și 3.500 lei.

„În urma percheziției domiciliare efectuate  au fost descoperite și ridicate  sumele de 18.850 lei, 290 euro, 30 lire sterline și 20 dolari canadieni ( despre care există indicii că provin din activitățile de trafic de droguri), cantitatea de aproximativ 200 de grame canabis, 2 grindere, un loker, un telefon mobil și mai multe SIM uri.

În cursul aceleași zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

La activități au participat jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat procurorii DIICOT.

Citește și: 

Pachet cu droguri, de peste un kilogram, găsit pe plaja din Constanța de polițiști (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii