Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clipe de coşmar pentru fotograful celebrei cântăreţe Inna Eduard Aninaru - „M-a scos din maşina în flăcări când nu puteam să mă mai mişc“

ro

16 Jun, 2014 00:00 2963 Marime text
Eduard Aninaru, un cunoscut fotograf care a lucrat cu vedete de renume internaţional, printre care şi Celine Dion, a trecut, vineri seară, prin clipe de coşmar. Acesta a intrat cu maşina într-un sens giratoriu, dar a fost scos la timp de un bărbat chiar înainte ca autoturismul să fie cuprins de flăcări.
 
În noaptea de vineri spre sâmbătă, în sensul giratoriu aflat la intersecţia dintre DN 39 şi A4, în apropierea localităţii Agigea, un bărbat a intrat în coliziune cu sensul giratoriu. Din fericire, acesta a fost văzut de un bărbat care i-a sărit în ajutor şi l-a scos din maşină înainte ca aceasta să ia foc. La faţa locului s-au deplasat şi pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“. Din câte se pare, conducătorul automobilului este Eduard Aninaru, cel care realizează majoritatea pictorialelor Innei. Artistul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care anunţa că se află în drum spre Bucureşti, într-o ambulanţă.

„Îmi cer scuze, dar mă văd nevoit să anulez toate angajamentele şi planurile făcute, din cauza unui accident rutier produs azi-noapte în drum spre Constanţa. Momentan, sunt în drum spre Bucureşti, într-o ambulanţă. Revin cu veşti. Neapărat însă vreau să-i mulţumesc omului potrivit la locul potrivit, care m-a scos din maşina în flăcări când nu puteam să mă mai mişc. Sorin Iordache se numeşte şi îi sunt recunoscător toată viaţă. Mulţumiri personalului Spitalului de Urgenţă Constanţa, medicului Alena Mitel şi tuturor care au fost în jurul meu. Pe prietenii mei care au zburat în miez de noapte spre mine şi au făcut în aşa fel încât să nu îmi lipsească nimic îi iubesc şi le mulţumesc!“, a scris Eduard Aninaru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii