Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt victimele incendiului devastator de la Ferma Dacilor! A opta persoană dispărută, de negăsit

ro

27 Dec, 2023 18:25 2284 Marime text
Sursa foto: ISU PrahovaO studentă în anul II la Facultatea de Sociologie se află printre victimele incendiului care a mistuit pensiunea Ferma Dacilor din satul prahovean Tohani, informează Agerpres.ro

"Cu inimile strivite de durere, venim astăzi cu o rugăminte delicată către voi, prietenii şi cunoscuţii noştri. Recent, am pierdut o dragă colegă din anul 2 la Sociologie în incendiul de la Ferma Dacilor. Gavrilă Anca Florina a fost o fată frumoasă şi una dintre studenţii facultăţii noastre. În aceste momente dificile, îi invităm cu căldură pe toţi cei care doresc să ofere un sprijin financiar pentru a ajuta familia colegei noastre să facă faţă cheltuielilor legate de această perioadă. Orice donaţie, oricât de mică, va fi cu adevărat apreciată şi va contribui la alinarea poverii financiare în această perioadă sensibilă şi, sperăm, la susţinerea familiei", se arată într-un mesaj postat, miercuri, pe pagina de Facebook a Asociaţiei Studenţilor la Sociologie şi Asistenţă Socială.


Surse judiciare au confirmat anterior că în incendiu a decedat şi fiul generalului Petru Băiceanu, şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei. Este vorba despre Vlad Băiceanu, un student în vârstă de 21 de ani.

Unul dintre copiii lui Cornel Dinicu, patronul pensiunii, a decedat, de asemenea, în urma incendiului, arată aceleaşi surse.

Conform acestora, finul lui Dinicu, Lucian Ene, şi doi copiii ai săi se numără printre victime, în timp ce soţia lui Ene şi un alt copil al cuplului au reuşit să scape cu viaţă, suferind arsuri minore. Cei doi răniţi se află acum la spital.

Cele şapte victime carbonizate care au fost găsite de pompieri în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor au fost identificate pe baza probelor ADN, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit acestora, anchetatorii au recoltat probe ADN pe care le-au comparat cu mostre luate de la rudele victimelor, cele şapte persoane carbonizate găsite până la acest moment fiind astfel identificate.

În continuare este căutată o a opta persoană dispărută.

În paralel, sunt în derulare audieri la sediul Poliţiei Mizil.

În cauză sunt efectuate cercetări in rem, pentru faptă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă, care a avut ca urmare un dezastru, şi de ucidere din culpă, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Agerpres.ro

Citește și. 

Fiul şefului Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, printre victimele incendiului de la Ferma Dacilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii