Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a avut motiv să incendieze clubul Goblin din Vamă

ro

05 Nov, 2010 02:34 3001 Marime text
cap_6.jpgClubul Goblin a ars aproape în întregime, focul producând pagube de aproximativ 100.000 de euro.

incendiu_pompieri.jpgMai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au intervenit în urmă cu două seri în vederea lichidării unui incendiu izbucnit la terasa clubului Goblin aflat pe raza staţiunii. În urma cercetărilor efectuate, pompierii au stabilit că focul a fost pus intenţionat. Surse apropiate anchetatei ne-au declarat că acest incendiu reprezintă o nouă „rundă" a scandalurilor din 2007 petrecute tot în Vamă.

Pe data de 4 noiembrie, la ora 01.27, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost anunţaţi de faptul că pe raza staţiunii Vama Veche a izbucnit un incendiu. Deplasaţi la faţa locului, militarii au descoperit că locul indicat prin linia de urgenţă este chiar terasa faimosului club Goblin, administrat de Dan Dumitru. Intervenţia pompierilor ISU a fost îngreunată de mai multe butelii care au fost la un pas de a exploda. De altfel, una dintre acestea a şi sărit în aer, înainte ca pompierii să-şi facă simţită prezenţa în zonă. În urma cercetărilor efectuate, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a stabilit că focul a fost pus intenţionat şi că incendiul a distrus bunuri aflate pe o suprafaţă de 850 de metri pătraţi, prejudiciul fiind stabilit la aproximativ 100.000 de euro. La ora 04.30, pompierii constănţeni au finalizat intervenţia. În vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea incendiului, dar şi a persoanei care l-a provocat, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa derulează o amplă anchetă. Surse apropiate oamenilor legii ne-au declarat că incendiul din urmă cu două seri nu reprezintă decât un nou episod dintr-un lung şir de scandaluri petrecute pe raza staţiunii Vama Veche. Conform surselor noastre, în toată această poveste apare numele Clubului „A" precum şi al unei societăţi comerciale „Oximoron".

Zilele teraselor arse

Conform datelor puse la dispoziţie de către www.vrajitorul.eu, în România există două firme cu această denumire, una cu sediul în Constanţa, iar cealaltă în Bucureşti. Nu departe de săptămâna trecută, terasele Spice şi Expirat s-au făcut scrum după ce persoane neidentificate până la acest moment le-au incendiat. Şi în aceste cazuri, poliţiştii efectuează cercetări. Tot zilele trecute, una dintre cele mai cunoscute terase aflate pe raza staţiunii Mamaia, Cafe del Mar, patronată de Florian Burga, a fost distrusă aproape în întregime din cauza unui incendiu provocat, spun pompierii, ca urmare a unui scurt circuit electric. În acest caz, focul a mistuit 200 şezlonguri, 250 de pături de plajă, 45 de baldachine, 120 de mese, 60 de canapele, 200 de bureţi, 200 de metri pătraţi cort aluminiu aflat în pavilionul expoziţional precum şi şase camere video, bunuri în valoare aproximativă de 300.000 de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii