Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean ucrainean suspectat că și-ar fi ucis un coleg pe o navă acostată in Portul Brăila, Suspectul dat în urmărire (FOTO)

ro

13 Feb, 2023 15:41 979 Marime text
Sursa foto: ZIUA de ConstanțaÎn dimineata zilei de 10 februarie a.c., în jurul orei 04:00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că la bordul unei nave sub pavilion internațional acostată in Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetățeni ucraineni.

Potrivit IPJ Brăila, în urma conflictului, unul dintre aceștia a fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei a părăsit imediat nava.

Sursa foto: IPJ Brăila

„Bărbatul a fost identificat de polițiști, în acest moment fiind desfășurate activități de căutare, localizare și depistare a acestuia.

Semnalmente PUYKO YAROSLAV: 32 de ani, 172 cm înălțime, 50 kg, îmbrăcat cu o geacă de culoare verde închis, blugi albaștri, capul acoperit cu fes,  având asupra sa o geantă de umăr tip laptop.
                     
Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sau orice alte informații de ajutor, sunt rugate să apeleze de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Brăila. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii