Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean român împușcat în Grecia de un preot de pe Muntele Athos. Suspectul ar fi încercat să țintească o pisică

ro

04 Aug, 2023 16:00 1447 Marime text
Un cetăţean român a fost împușcat în Grecia pe Muntele Athos de un preot care ar fi încercat să țintească o pisică. 

Victima este un bărbat de 51 de ani din Botoșani care muncea în zonă ca muncitor necalificat.

Din primele informații preotul se supărase pe o pisică a luat o armă și ar fi tras frăă să țină cont de prezența muncitorului. 

În urma incidentului victima a ajuns la spital unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. 

Citește și: 

Demersuri pentru evacuarea celui de-al cincelea cetățean român din Republica Niger

Potrivit MAE, cetățeanul român împuşcat în Grecia a fost operat, iar Consulatul a solicitat poliţiei rapoartele privind incidentul.

Prin intermediul Consulatului General la Salonic, MAE a fost notificat telefonic, miercuri, cu privire la spitalizarea unui cetăţean român în localitatea Polygiros, ca urmare a unui incident soldat cu rănirea prin împuşcare a acestuia şi a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la identitatea şi situaţia persoanei în cauză.

„Potrivit informaţiilor obţinute de Consulatul General al României la Salonic, cetăţeanul român a fost supus unor intervenţii medicale specifice într-o unitate medicală din zonă, iar o anchetă cu privire la circumstanţele producerii incidentului este în desfăşurare.


MAE precizează că reprezentantul Consulatului General al României la Salonic a pus la dispoziţia familiei victimei datele de contact ale unui un avocat vorbitor de limba română şi a solicitat poliţiei rapoartele detaliate privind împrejurările incidentului.

Consulatul General al României la Salonic continuă dialogul cu autorităţile locale, cu unitatea medicală şi cu familia persoanei în cauză şi acordă asistenţă consulară în vederea repatrierii“ - au mai precizat reprezentanții MAE. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii