Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean nepalez, în vârstă de 25 de ani, găsit decedat într-o localitate din județul Ilfov. Polițiștii au deschis o anchetă

ro

31 May, 2022 15:27 1222 Marime text
Anchetă. Foto cu rol ilustrativ; ZIUA de Constanța La data de 30 mai a.c., în jurul orei 18:39, polițiștii Orașului Chitila au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în comuna Dragomirești Vale, un bărbat, a fost găsit fără suflare, având o sfoară împrejurul gâtului.

Potrivit IPj Ilfov, la fața locului s-au deplasat polițiștii Orașului Chitila, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor au identificat persoana, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetățean nepalez, în vârstă de 25 de ani.

„La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a declarat decesul persoanei respective, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea“ - au precizat reprezentanții IPJ Ilfov

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii