Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:51 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonie de predare-primire a conducerii Regimentului 307 Infanterie Marină

ro

30 Jul, 2020 15:16 935 Marime text
 
  • Drapelul de luptă al unității a fost predat noului comandant al regimentului, în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait.
Locotenent–colonelul Dumitru TODOSIUC a predat conducerea Regimentului 307 Infanterie Marină ”Heracleea” locțiitorului său, locotenent–colonel Marius Gheorghescu, în cadrul unei ceremonii care a fost organizată joi, 30 iulie, la sediul unității militare din Babadag.


Drapelul de luptă al unității a fost predat noului comandant al regimentului, în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait, care a apreciat, în alocuțiunea sa, realizările infanteriștilor marini din perioada în care s-au aflat sub conducerea locotenent-colonelului Todosiuc și a transmis mult succes locotenent-colonelului Gheorghescu, în îndeplinirea misiunilor viitoare.

La ceremonie, au participat foști comandanți ai regimentului, comandantul Flotilei Fluviale ”Mihail Kogălniceanu”, contraamiral de flotilă Cornel ROGOZAN, precum și comandanții unităților subordonate. Asistența a fost restrânsă, în conformitate cu măsurile de prevenire a răspândirii și infectării cu noul coronavirus SARS CoV-2.
Activitatea s-a încheiat cu defilarea militarilor din Regimentului 307 Infanterie Marină ”Heracleea”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii