Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi în libertate pentru furt calificat

ro

19 Dec, 2012 02:21 1374 Marime text

Poliţiştii din Topraisar au depistat şi scos din trafic o autoutilitară ce tracta un generator electric de mare putere. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că generatorul, în valoare de 2.000 de euro, a fost sustras din curtea unui localnic, cu puţin timp în urmă.

Cei patru suspecţi au fost identificaţi ca fiind D. Nicolae, de 33 de ani, din Medgidia, M. Ionică, de 36 de ani, M. Ion, de 40 de ani, şi M.P, de 17 ani, din localitatea Cuza Vodă. Persoanelor în cauză le-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii Secţiei 1 Constanţa au fost sesizaţi de agentul de pază al unui magazin alimentar din zona Tomis II cu privire la faptul că a reţinut o persoană care a încercat să sustragă mai multe bunuri.

Deplasaţi în locul indicat, poliţiştii au identificat-o pe A. R. Alina, de 26 de ani, din Constanţa, care a trecut de casele de marcat cu mai multe produse cosmetice fără a le plăti. Prejudiciul în valoare de 40 de lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetată în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii