Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat pentru trafic de droguri de mare risc la București

ro

26 Sep, 2023 20:58 923 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Din cercetări a reieșit că, pe parcursul lunii septembrie 2023, o persoană ar fi comercializat, în mod repetat, cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul București, pentru sume cuprinse între 550 de lei și 1.500 de lei.
 
La data de 26 septembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT - Structura Centrală, pun în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Din cercetări a reieșit că, pe parcursul lunii septembrie 2023, o persoană ar fi comercializat, în mod repetat, cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul București, pentru sume cuprinse între 550 de lei și 1.500 de lei.
 
Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT.
 
Acțiunea beneficiază de sprijinul Jandarmeriei Române.
 

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate  beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Județul Olt: Cercetați pentru pornografie infantilă, act sexual cu un minor și șantaj (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii