Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat de DIICOT Constanţa în stare de arest preventiv

ro

11 Dec, 2013 00:00 1661 Marime text
Vasilică Cristinel Olexiuc, din municipiu, nu iese din arest. Pe data de 6 decembrie, la cererea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa, Olexiuc a fost arestat, de Judecătoria Constanţa, pentru o perioadă de 29 de zile.
 
Bărbatul a atacat cu recurs decizia judecătorilor, la Tribunalul Constanţa, instanţă care a respins ca nefondată acţiunea celui în cauză. Amintim că, la data de 6 decembrie, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a anunţat că, alături de lucrătorii de poliţie din Garda de Coastă şi cu sprijinul tehnic şi informativ al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă, au efectuat 8 percheziţii domiciliare la adrese de pe raza municipiului Constanţa, existând bănuiala că la acestea sunt deţinute şi depozitate ţigări de contrabandă şi alte produse accizabile.
Cu acest prilej, au fost descoperite şi ridicate 16.800 de ţigarete mărcile Viceroy, Rubi şi Regal, de provenienţă Republica Ucraina şi duty-free, 2,325 kg de produse susceptibile a avea efecte psihoactive, trei ţigări cu marijuana, confecţionate artizanal, înscrisuri olografe cu menţiuni privind nume de persoane şi sume de bani, 5.000 de euro, 32.679 de lei şi un autoturism marca BMW, apreciat la valoarea de 15.000 de euro.
Surse apropiate anchetatorilor spun că cele 2,325 kg de produse susceptibile a avea efecte psihoactive au fost găsite la locuinţa lui Olexiuc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adelina 15 Jul, 2018 08:49 tinem in arest pana verificam niste plante care daca nu stim supunem ca sund droguri pe cand in europa le recomanda medicii pt sanatate...dar Romania noastra ii aresteaza si pe bolnavi sa moara...INSA TREBUIE SA TINEM CONT CA IN CONSUM MARE ARE ALT EFECT,CA SI BAUTURA TIGARILE ETC TOT CE E IN EXCESS DAUNEAZA PANA SI APA