Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat de BCCO Constanţa Tânăr prins de jandarmi cu etnobotanice în zona CET

ro

07 Mar, 2014 00:00 1339 Marime text
Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Constanţa, zona CET, a observat o persoană care oferea spre vânzare plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde. La vederea militarilor a început să se agite şi a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.
Asupra tânărului de 18 ani, jandarmii au găsit în buzunarele de la haină 15 plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde.

Individul a declarat iniţial că şi-a „achiziţionat marfa” pentru consumul personal, dar a fost imediat contrazis de o persoană care a vrut să prindă „oferta promoţională”. Plicurile găsite asupra tânărului au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii