Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetările continuă în cazul femeii agresate de concubin pe strada Soveja din Constanța. Ce au stabilit anchetatorii

ro

17 Mar, 2023 15:04 1229 Marime text
Polițiști. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaPolițiștii din cadrul IPJ Constanța au continuat cercetările în cazul femeii lovite de concubin pe strada Soveja din Constanța, zona Eden. 

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor privind sesizarea unei femei, de 38 de ani, care, la data de 16 martie a.c., în jurul orei 18.45, ar fi fost lovită cu un cuțit, în zona capului, de către concubinul său, pe strada Soveja din municipiul Constanța, s-a stabilit că, la data de 16 martie a.c., între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu un obiect contondent, în zona capului. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Reamintim că, la data de 16 martie a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Soveja, se află o femeie lovită în zona capului.

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat o femeie, de 38 de ani, care prezenta o leziune la nivelul capului, aceasta declarând că ar fi fost lovită cu un cuțit, în zona respectivă, de concubinul său, în urma unui conflict spontan.
Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cercetările sunt în curs de desfășurare“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii