Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Infotrafic Cum se circulă pe principalele drumuri sau autostrăzi. Unde sunt devieri sau restricții în trafic

ro

25 Jul, 2021 07:13 1412 Marime text
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (07.00-NR), nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.
 
Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București  - Constanța, A3 București - Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condiții de fluență, pe un carosabil uscat și vizibilitate bună.
 
Din cauza unor lucrări de construcție a podului peste pârâul Azuga, pe DN1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 135+332 de metri, în localitatea Azuga, județul Prahova, este instituită restricție de circulație pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
 
Traficul este deviat pentru această categorie de vehicule pe DN 1A Ploiești-Cheia-Săcele/Ploiești-Târgoviște. Lucrările sunt preconizate a se desfășura până la data de 15 decembrie 2021.  
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

De asemenea, se recomandă șoferilor să respecte limitele legale de viteză, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii și să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii