Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai emoţionant mesaj, postat pe Facebook, pentru tânăra de 25 de ani, din Valu lui Traian, decedată în condiţii suspecte

ro

27 Jan, 2019 09:23 8529 Marime text
Salvatorii  de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Constanţa au fost solicitaţi să intervină la pentru a salva o tânără de 25 de ani din Valu lui Traian.

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, spune că „a fost o solicitare la o pacienta 25 ani găsită în stop. S-a efectuat protocol, dar fără rezultat. A fost declarată decedată”.

La locul tragediei a fost solicitată şi o echipă de criminalişti pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit informaţiilor pe care le avem tânăra are unul din prenume Albertina. Se pare că tinerei i s-a făcut rău în timp ce alerga pentru a se menţine în formă. Avea obiceiul sa alerge, era văzută seară de seară de poliţie făcând perimetrul localitatii. A făcut infarct la o intersecţie cu drumul naţional. Tânăra mergea la concursuri de cross.

Imediat, pe Facebook a fost postat un mesaj emoţionant al Loredanei, una din prietenele fetei, care imediat, a şi fost şters din motive care ne scapă.

Iată, aproape integral, mesajul:

"Draga noastră AN, ne-ai lăsat în această seară fără cuvine, fără lacrimi şi goi.
Nu există cuvinte sau gesturi care să poată alina atâta durere, sa facă loc durerii să se stingă câtuşi de puţin.
Ai plecat foarte devreme, atât de devreme şi subit încât ne-ai şocat până în adâncul sufletului.
Mi-e greu să vorbesc la trecut despre un suflet atât de nobil şi pur, despre un copil atât de admirat, despre un om minunat cum eşti tu.
Eşti şi vei fi mereu prezentă în gândurile noastre, în sufletele noastre ca fiind zâmbitoare, ambiţioasă şi o luptătoare.
Nu pot spune că vei fi un înger în Ceruru sau Dumnezeu să te ierte pentru că tu eşti un înger aici, printre noi, şi aşa vei rămâne mereu.
Ai lăsat durere în suflete şi lacrimi în ochi! Nu te vom uita niciodată!"

Citeşte şi:

Tragedia nopţii la Valu lui Traian. O tânără a murit. Medicii nu au mai putut să o salveze
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii