Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE RAJA Constanța, precizări de ultim moment despre prelungirea duratei de executare a lucrărilor în Valu lui Traian

ro

01 Nov, 2023 17:04 936 Marime text
foto: Pexels
UPDATE 

Cu puțin timp în urmă, lucrarea programată din localitatea Valu lui Traian s-a finalizat. Au fost efectuate manevrele de vane pentru reluarea
furnizării apei, urmând ca cea mai mare parte a abonaților să aibă apă la robinete în orele următoare, pe măsură ce sistemul intră în presiune.

Lucrările executate astăzi au vizat conectarea rețelelor noi la sistemul centralizat existent. Legătura între conducta nou înființată pe strada
Crimeea și rețeaua de pe strada Basarabiei nu s-a putut realiza. Din cauza gradului mare de uzură a vechii rețele este necesară înlocuirea unui
tronson de câțiva zeci de metri. Din acest motiv, abonații de pe străzile Basarabiei, Constantin Pariano, Caișilor, Crimeea precum și cei de pe aleile adiacente vor rămâne în continuare fără apă până mâine, 02 noiembrie 2023, ora 16.00.

Ne cerem scuze abonaților afectați de aceste lucrări, dar investițiile efectuate vor duce la asigurarea continuității serviciilor de alimentare cu apă în condiții de siguranță și calitate crescută, transmite RAJA SA. 




Știrea inițială 


Se oprește apa în Valu lui Traian, miercuri - 01 noiembrie 2023! Reprezentanții RAJA SA vin cu precizări de ultim moment! 

Ca urmare a unor probleme de ordin tehnic depistate la fața locului, suntem nevoiți să prelungim durata de executare a lucrărilor până în jurul orei 20.30, transmit reprezentanții RAJA SA. 

Sunt afectați în continuare consumatorilor din localitatea Valu lui Traian, cu excepția zonelor C și F. Lucrările de modernizare fac parte din contractul de investiții cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL21 „Rețele de apă și canalizare Valu lui Traian”, în valoare de aproximativ 116 mil. lei.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.


Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile, transmite RAJA SA. 


Citește și:

RAJA ConstanțaSe oprește apa în Valu lui Traian! Iată în ce interval
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii