Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Caz șoc în Tulcea! O femeie a furat arma de vânătoare a soțului și a plecat de acasă. A fost găsită împușcată, în pădure

ro

29 Mar, 2024 18:48 1119 Marime text





 
  • O operațiune de căutare intensivă s-a desfășurat joi în județul Tulcea după ce un bărbat din comuna Baia a alertat autoritățile cu privire la dispariția soției sale, care a plecat de acasă luând cu ea o armă letală și muniție. Incidentul a declanșat o mobilizare rapidă a echipelor de căutare în încercarea de a preveni o tragedie, potrivit știripesurse.ro.

Conform declarațiilor bărbatului, în vârstă de 41 de ani, soția sa, în vârstă de 36 de ani, ar fi spart rastelul metalic în care era depozitată arma, sustrăgând o pușcă de vânătoare de calibru 30.06 și un încărcător cu trei gloanțe. Arma era deținută legal de către bărbat. Mai îngrijorător, femeia a lăsat să se înțeleagă că intenționează să-și pună capăt zilelor, plecând cu un autoturism în direcție necunoscută.

Femeia, găsită împușcată

Autoritățile din Tulcea au reacționat prompt, formând echipe de căutare în speranța de a o găsi pe femeie înainte ca aceasta să se auto-vătămeze. Temerile lor au fost, din nefericire, confirmate când femeia a fost descoperită într-o zonă împădurită din apropierea localității Slava Cercheză, suferind de o plagă împușcată în piept.

Victima a fost imediat transportată la spital, fiind în stare gravă la momentul sosirii.
Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte care au dus la acest incident, inclusiv modul în care victima a reușit să acceseze arma și motivele din spatele deciziei sale disperate.

IPJ Tulcea transmisese în cursul zilei de astăzi un comunicat referitor la plecarea femeii de la domiciliu.

„La data de 29 martie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 11:00, numita TRANDAFIR LĂCRĂMIOARA de 36 ani a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Baia și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente : înălţime 1,70 m, păr lung negru, ochi căprui, față ovală.

Cei ce pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei în cauză sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112”

UPDATE: Pe surse, femeia a fost transportată la spital în stare gravă. Ulterior, a fost declarată decedată
 
Citește și
Doi tineri au furat în Constanța o autoutilitară, după care au provocat și un incendiu în interiorul mașinii




 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii