Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri au furat în Constanța o autoutilitară, după care au provocat și un incendiu în interiorul mașinii

ro

29 Mar, 2024 18:06 689 Marime text





 
  • La data de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 16 spre 17 martie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras cheia de la autoutilitara unei femei, de 32 de ani.
 
Potrivit IPJ Constanța, ulterior, folosindu-se de cheie, ar fi sustras autoutilitara, care se afla parcată pe strada Interioară 3, cauzând un prejudiciu de 8.000 de euro.
 
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de sustragerea autoutilitarei ca fiind doi bărbați, de 29 de ani, respectiv 22 de ani.
 

„La aceeași dată, persoanele bănuite ar fi condus autoutilitara și ar fi abandonat-o pe strada Crișului, deoarece ar fi provocat un incendiu în interiorul acesteia”, spun polițiștii.

 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
 

Citește și
A sustras bani și bijuterii din apartamente în municipiul Constanţa. Bărbatul este arestat și cercetat pentru furt calificat!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii