Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartierul Poarta 6 este din nou în doliu! Cum a fost posibilă tragedia rutieră în care a murit Alexandru Miu (galerie foto)

ro

15 Nov, 2012 02:33 7357 Marime text
accident_accident_1.jpgExistă posibilitatea ca lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa să nu mai ceară efectuarea unei expertize tehnice din care să reiasă exact viteza automobilului, având în vederea irelevanţa probei în dosar

Cartierul constănţean Poarta 6 este din nou în doliu! După circa un an de la moartea lui Alexandru Claudiu M., de 16 ani, cunoscut ca şi „Tzacla", un alt tânăr din Poarta 6 a decedat într-un accident rutier. Tragedia a avut loc marţi, 13 noiembrie, aproape de ora 23.00. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că Alexandru Miu, de 25 de ani, se afla la volanul unui automobil marca Volkswagen, model Golf, iar la un moment dat, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul volanului şi a lovit un stâlp, după care s-a oprit în parapetul podului rutier. La faţa locului a fost chemat un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Constanţa. Prea târziu. Din păcate, impactul a fost prea puternic. Alexandru Miu a decedat în urma accidentului. La scurt timp după producerea tragediei s-a susţinut că tânărul şi-ar fi anunţat apropiaţii că doreşte să-şi pună capăt zilelor. Alexandru Miu ar fi avut datorii la jocurile de noroc.

În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că, „la data de 13 noiembrie, ora 23.00, în municipiul Constanţa, Alexandru M. (n.r. Miu), de 25 ani, din Constanţa, a condus un autoturism dinspre Poarta 6 către Billa şi, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp, după care a ricoşat în parapetul podului rutier. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto". La scurt timp, după producerea impactului, la faţa locului şi-au făcut apariţia medicii Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Constanţa. Din păcate, pentru tânărul şofer nu s-a mai putut face nimic. Stâlpul căzut peste automobil şi impactul acestuia cu parapetul podului rutier i-a produs lui Alexandru răni incompatibile cu viaţa. În câteva ore, medicii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa vor stabilit dacă Alexandru Miu a consumat băuturi alcoolice înainte de a pleca la volan.

Deşi în seara zilei de 13 noiembrie s-a susţinut că maşina la volanul căreia se afla Alexandru Miu circula cu o viteză de 130 de kilometri/oră, există posibilitatea ca lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa să nu mai ceară efectuarea unei expertize tehnice din care să reiasă exact viteza automobilului, având în vederea nerelevanţa probei în dosar. În continuare, Poliţia Rutieră continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei. După cum arătam şi mai sus, în urmă cu aproape un an, un alt tânăr din cartierul constănţean Poarta 6 a decedat, tot într-un accident rutier. Mai exact, în seara zilei de 19 septembrie 2011, un bărbat de 45 de ani, din Constanţa, a condus o Dacia Logan pe bulevardul Aurel Vlaicu. La un moment dat, conducătorul auto ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere peste marcajul axial dublu continuu şi a fost lovit de motocicleta Yamaha condusă de Alexandru Claudiu M., alias „Tzacla". În urma impactului extrem de puternic, tânărul a decedat la locul accidentului, iar Mironel Gabriel T., de nouă ani, fiul şoferul a murit la spital.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii