Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carambol rutier în apropiere de Lazu, județul Constanța! Unul dintre șoferi era drogat

ro

02 Feb, 2024 15:27 1077 Marime text
La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 12.20, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea satului Lazu, s-a produs un accident rutier.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 35 de ani, și un autoturism, condus de o femeie, de 39 de ani, care ar  fi circulat în aceeași direcție.

„În urma impactului, autoturismul a lovit un al treilea vehicul, condus de un bărbat, de 50 de ani. În urma accidentului rutier, conducătoarea auto a fost rănită. Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Ulterior, au fost testați cu aparatul din dotare, iar în cazul bărbatului de 50 de ani au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Accident rutier în Constanța! Un șofer a intrat cu mașina în gardul unei case (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii