Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă la graniță! Ce au găsit polițiștii de frontieră în plafonul unei mașini, într-o mașină de spălat și într-un boiler

ro

06 Aug, 2023 13:50 994 Marime text
Sursa foto: Poliția de FrontierăPoliţiştii de frontieră din cadrul  punctelor de trecere a frontierei Calafat și Borș au descoperit în urma controlului de frontieră efectuat asupra unei autoutilitare înmatriculate în Germania și a unui autoturism, cantitatea de peste 14.600 pachete cu țigări, ascunse și nedeclarate, în plafonul autoutilitarei, într-o mașină de spălat, un boiler electric, un compresor și în două uși de lemn transportate într-un autoturism condus de un cetățean bulgar.

În cursul zilei de ieri, 05.08.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș, au efectuat controlul asupra unei autoutilitare înmatriculate în Germania, condusă de un cetățean roman în vârstă de 59 de ani.

„Tot ieri, colegii noștri din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au efectuat controlul asupra unui autoturism la volanul căruia se afla un cetățean bulgar, în vârstă de 44 de ani.

În baza analizei de risc, s-a efectuat control amănunțit asupra mijloacelor de transport, în urma căruia colegii noștri au descoperit, ascunsă și nedeclarată, cantitatea totală de peste 14.600 de pachete cu țigări în plafonul autoutilitarei conduse de cetățeanul român, dar și într-o mașină de spălat, un boiler electric, un compresor și în două uși de lemn transportate în autoturism de către șoferul bulgar.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că șoferii mijloacelor de transport nu a putut prezenta documente de proveniență pentru bunurile transportate“ - au mai precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.


În ambele cause se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de aproximativ 360.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Citește și: 

Trafic intens la granițele României. Peste 500.000 de persoane au tranzitat în ultimele 24 de ore
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii