Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:24 27 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cămătărie în Constanţa, Năvodari şi Ovidiu. Procurorii suspectează trei persoane. Ancheta continuă

ro

23 Jun, 2020 12:24 1094 Marime text
  • Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Constanța și de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.

Procurorii din cadrul Parchetului Tribunalului Constanţa continuă cercetările specifice în dosarul în care mai multe persoane sunt acuzate de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declarații.
 
Zilele trecute, polițiști din cadrul Secției 4 au efectuat șase percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa și a oraşelor Năvodari şi Ovidiu, în cadrul acestui dosar.
 
Până la acest moment trei persoane sunt bănuite de comiterea faptelor (doi bărbați și o femeie).
 
În urma activităților defășurate, a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un autoturism.
 
De asemenea, în urma unor percheziţii efectuate la mai multe puncte de lucru comune ale unor societăţi comerciale situate pe raza orașelor Năvodari şi Ovidiu, au fost ridicate în vederea cercetărilor 5 laptupuri, un set de plăcuţe de înmatriculare, șase ştampile și alte bunuri cu valoare probatorie.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Constanța și de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.
 
Polițștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun.
 
Ca element de noutate, până la acest moment, procurorii nu au luat nicio măsură preventivă față de persoane cercetate în prezenta cauză.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii