Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cablu electric ce alimentează stația de cale ferată, secționat de un excavatorist care efectua lucrări în fața Stației C.F. Constanța

ro

09 Jun, 2023 16:06 2247 Marime text
Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstantaLa data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi  Constanța – Biroul Județean Poliție Transporturi Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă.
 
Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au constatat că, în fața Stației C.F. Constanța, se execută lucrări de excavație, în urma cărora a fost secționat un cablu electric ce alimentează stația de cale ferată.
 

„În urma verificarilor efectuate, s-a stabilit că excavatoristul, un bărbat, de 39 ani, angajat al unei firme responsabile cu amenajarea unei parcări, a început lucrările de excavare, la data de 8 iunie a.c., fără a cunoaște amplasamentul cablurilor electrice din zonă.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și:

Lucrări în Gara CF NeptunCirculația trenurilor între stațiile Costinești- Neptun- Mangalia va fi întreruptă (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii