Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Botoșani Incendiu la o casă din comuna Vulturești; o minoră de 15 ani, transportată la spital

ro

08 Jan, 2024 21:31 715 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Un incendiu a izbucnit luni la o casă din satul Giurgeşti, comuna Vultureşti, o minoră de 15 ani fiind transportată la spital după ce s-a intoxicat cu fum şi a suferit un atac de panică, anunţă ISU Botoşani.
     
Un incendiu a izbucnit luni la o casă din satul Giurgeşti, comuna Vultureşti, o minoră de 15 ani fiind transportată la spital după ce s-a intoxicat cu fum şi a suferit un atac de panică, anunţă Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoşani.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Fălticeni cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B2.

„Incendiul se manifestă generalizat la o casă de locuit cu pericol de propagare la construcţiile din proximitate”, arată sursa citată.


Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru lichidare.

O minoră în vârstă de 15 ani a fost monitorizată de către echipajul SMURD B2, aceasta suferind un atac de panică şi intoxicaţie cu fum.

Tânăra este transportată la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate, a încheiat sursa citată.


Citește și:
În Vrancea: Nouă victime într-un accident rutier în care a fost implicat un microbuz. S-a activat Planul Roșu de Intervenție 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii