Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beti la volan

ro

05 May, 2010 03:27 1311 Marime text
Poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat, duminică, pe Lucian Adrian Râşnoveanu, în vârstă de 41 ani, din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism, în staţiunea Mamaia. Pentru fapta sa i s-a întocmit dosar penal.

În aceeaşi zi, în jurul orei 21, poliţiştii din Cumpăna au oprit în trafic un autoturism Dacia, condus de Vergil Barbu, de 58 ani, din comuna Cumpăna, ce avea o alcoolemie de 0,81mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Lui Vergil Barbu i-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

La rândul lui, Cudreţ Iaşar, un tânăr constănţean de 21 de ani, a fost depistat şi scos din trafic de către Poliţiştii Biroului Rutier Municipal. Motivul - bărbatul a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Tânărului i s-a întocmit dosar penal şi este cercetat în libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii