Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:42 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baza Logistică Navală cumpără desalinizator pentru apa de mare (document)

ro

22 Nov, 2016 14:57 1440 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Baza Logistică Navală a atribuit un contract pentru achiziţia unui desalinizator pentru apă de mare 1200÷1500 litri/h tip 3, cu instalare la nava tip DM. Atribuirea s-a făcut prin procedură simplificată, după criteriul preţului cel mai mic. Conform anunţului de atribuire, au fost primite patru oferte. Cea mai bună a fost desemnată cea venită din partea SUSZI INDUSTRIAL SRL, o societate comercială cu sediul în Cumpăna, care va încasa din acest contract 518.420 lei (fără TVA).
 
Câteva date despre firma câștigătoare 
Conform datelor de la Registrul Comerțului, SUSZI INDUSTRIAL SRL a fost fondată în 2008 și are sediul social pe șoseaua Constanței, în comuna Cumpăna. Societatea are un capital social subscris în valoare de 82.000 lei, integral vărsat. Unic asociat și administrator al firmei este Anghel Cristian Sen, care mai apare în baza de date a Registrului Comerțului și ca asociat în cadrul SEALTECH SRL, firmă care, în prezent, figurează ca având activitatea întreruptă.
 
În secțiunea Documente a acestui material puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii