Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătută şi violată după ce s-a întâlnit cu un bărbat din Constanţa cunoscut pe Facebook

ro

12 Feb, 2015 00:00 3416 Marime text
Poliţiştii i-au dus la audieri pe cei patru tineri bănuiţi de diferite forme de participare la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol
 
O tânără de 22 de ani, din judeţul Vaslui, a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru control şi tratament, după ce ar fi fost bătută şi violată de patru tineri.
 
Tânăra a fost zărită, marţi, la etajul doi al unui bloc de pe strada Suceava din cartierul Brotăcei. Femeia sărise de la etajul patru, însă aterizase pe partea superioară a etajului doi. Proprietarul unui apartament situat la etajul 3 a văzut-o pe tânără şi a ajutat-o să intre în bloc. Vecinii au povestit poliţiştilor că toată noaptea au auzit-o pe femeie cum plângea şi se ruga de bărbat să nu o mai bată.
 
Surse apropiate anchetei au declarat că, în cauză, patru suspecţi au fost duşi la audieri. Femeia ar fi ajuns duminică seara la Constanţa, după ce a vorbit pe Facebook cu unul dintre bărbaţi, ulterior stabilind să se întâlnească. Tânăra a fost sechestrată şi violată în apartamentul de pe strada Suceava de bărbatul care o chemase, dar şi de un prieten al acestuia.
 
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa i-au dus la audieri pe cei patru tineri, bănuiţi de diferite forme de participare la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol. Cei patru suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 12 Feb, 2015 09:50 Pai si vecinii daca au auzit, de ce n-au chemat Politia? Pampalaii !