Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul suspectat că a furat autoturismul unui constănțean din fața casei, dus la arestare. Proprietarul oferea recompensă pentru informații despre mașină

ro

22 Feb, 2022 17:23 2323 Marime text
Bărbatul din Constanța care a anunțat pe Facebook că mașina sa a fost furată din fața casei și le promitea o recompensă celor care oferă informații și ajută la găsirea autoturismului a anunțat că și-a recuperat mașina.

Contactat de reporterii ZIUA de Constanța, bărbatul a precizat că și-a recuperat autoturismul și că acesta nu a fost avariat.

Mașina a fost găsită la Medgidia, după ce anterior cel care ar fi sustras-o ar fi lăsat-o pe o stradă din Murfatlar. 

Suspectul ar fi un bărbat din Mihail Kogălniceanu, recidivist, condamnat în trecut pentru fapte similare. 

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat pentru ZIUA de Constanța că bărbatul suspectat de comiterea faptei va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

”Multumesc tuturor celor de pe Facebook care au distribuit postarea noastra dand dovada de un impresionant spirit civic si solidaritate, Politiei Romane (IPJ Constanta - investigatii criminale, serviciul criminalistic, Politia Medgidia, colaboratorii acestora pe tot parcursul investigatiei) pentru profesionalism, fler si promptitudine, presei locale care a preluat informatia si a facut-o cunoscuta unui nr mare de cititori si nu in ultimul rand domnilor care au oferit informatii utile despre localizarea autoturismului, toti contribuind decisiv la prinderea unui infractor, recidivist in domeniu, care sper sa ramana in puscarie cat mai multi ani” - au precizat proprietarii mașinii pe Facebook. 

Sursa foto: Facebook/Bogdan Banu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii