Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul care oferea recompensă pentru informații despre mașina furată a reușit să o recupereze. Ce mesaj a transmis

ro

21 Feb, 2022 23:24 2172 Marime text

Constănțeanul care a anunțat pe Facebook că mașina sa a fost furată din fața casei și le promitea o recompensă celor care oferă informații și ajută la găsirea autoturismului a anunțat că l-a recuperat.



"Mașina a fost recuperată.....mulțumesc Poliției Române și cetățenilor cu spirit civic", a scris acesta pe Facebook.



Proprietarul mașinii a fost contactat de cotidianul ZIUA de Constanța, luni, 21 februarie, și a declarat că orice informație despre mașina sa îi poate fi de mare ajutor. 
 
"Mașina are kilometri puțini. Același model, cu kilometrii mai mulți se vând în jur de 13.000-13.500, același model din același an.Am depus plângere la poliție.În cazul în care cineva îmi dă infomații și găsesc autovehiculul, în urma informațiilor, ofer o recompensă", a declarat acesta.


 
Cum a fost furată mașina



Hoțul a spart o mașină, a găsit cheile de rezervă de rezervă de la altă mașină în acea mașină, și s-a dus și a plecat cu mașina mea. Erau mașinile familiei, și în una din aceea erau cheile de rezervă.


A intrat, a cotrobăit prin cotieră, a scos tot de acolo, cotieră, torpedou, a luat cheile și a pornit cealaltă mașină. În cazul în care cineva observă ceva, să mă sune, ofer o recompensă.


Orice sprijin e binevenit, oamenii mă pot anunța  că au văzut mașina într-o anumită zonă, să știu traseul pe care a luat-o.  Cred ca era un hoț ce fura de prin mașini. 

 
Autoturismul este un Mercedes E200 Coupe, alb.

Proprietarul oferă recompensă celor care pot oferi informații despre autoturismul furat. 


A fost furat din fata casei autoturismul Mercedes E200 coupe, alb, cu nr de inmatriculare CT 99 KRL…..daca puteti oferi informatii utile va rog sa ma sunati la nr 0723157514…..ofer recompensa”, a scris acesta în postarea de pe Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii