Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat înjunghiat mortal în zona inimii. De la ce a pornit scandalul. Agresorul a fost reţinut

ro

10 Dec, 2022 15:24 1573 Marime text


Tragedie în judeţul Caraş – Severin. Un bărbat a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Totul ar fi pornit pe fondul geloziei şi al consumului de alcool. 



Ce spun autoritățile 

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin efectuează acte de urmărire penală într-o cauză penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, constând în aceea că în data de 09.12.2022, în jurul orei 23,30 pe raza localităţii Sub Marginea din judeţul Caraș-Severin, între S.S.M. şi V.N. s-a iscat un scandal pe fondul geloziei şi consumului de alcool, numitul V.N. procedând la luarea unui cuţit şi înjunghierea persoanei vătămate S.S.M în zona inimii, ulterior victima deplasându-se în exteriorul imobilului, loc în care a fost identificat decedat de către numitul H.V.

În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale, dispunându-se de asemenea măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, formulându-se totodată şi propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile faţă de inculpatul V.N.

Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal şi care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii