Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat înjunghiat de propriul frate în localitatea Cernica din Ilfov. Polițiștii au deschis o anchetă

ro

30 Sep, 2023 17:00 903 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto:DGPMBLa data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 13:59, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în localitatea Cernica, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat a fost agresat fizic, prin înjunghiere, de către fratele său.

Potrivit IPJ Ilfov, la fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Pantelimon, pentru efectuarea activităților din competență, context în care, au stabilit identitatea celor doi bărbați.

„Echipajul SMURD a  acordat îngrijiri medicale victimei, în vârstă de 39 de ani, după care a transportat victima la spital.

Bărbatul, de 46 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate, se află în custodia polițiștilor  urmând să fie condus la sediul unității de poliție, pentru continuarea activităților procedurale.

Polițiștii efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu exactitatea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Citește și: 

Femeie înjunghiată în parcarea Vivo Mall ConstanțaUPDATE. Bărbatul bănuit de comiterea faptei, arestat pentru 30 de zile (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii