Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă cumplită în Austria! Suspecții ar avea legătură cu România! Polițiștii români participă la anchetă

ro

15 Jul, 2023 12:19 1028 Marime text
Poliția Română, împreună cu autoritățile din Austria, desfășoară activități într-un caz privind săvârșirea infracțiunii de omor, faptă comisă pe teritoriul Austriei.

Potrivit unui comunicat al IGPR, din cercetări a reieșit că, în intervalul 1 – 2 octombrie 2019, între orele 19.20 – 08.35, în Austria, mai multe persoane ar fi pătruns în locuința unui bărbat, pe care l-ar fi tâlhărit și i-ar fi aplicat lovituri cauzatoare de moarte, ulterior urmele fiind acoperite cu spuma de la stingătoarele de incendiu aflate în imobil.

„În urma activităților desfășurate de către autorități, au rezultat indicii că persoanele responsabile ar avea legături cu țara noastră.

Astfel, polițiștii români au efectuat mai multe verificări și investigații, fiind audiate mai multe persoane, la activități participând și polițiști din Austria, însoțiți de atașatul pentru afaceri interne al Ambasadei Austriei la București.

Până în prezent, persoanele responsabile nu au fost identificate, iar cetățenii care pot oferi informaţii care să ajute la soluționarea cazului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie“ - au mai precizta reprezentanții IGPR.

Citește și: 

Constanța. 11 ani de închisoare pentru un bărbat care și-a ucis soția
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii