Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Olanda, dat în urmărire internațională prins la Constanța. A solicitat înregistrarea rezidenței pe teritoriul României

ro

22 Aug, 2017 18:48 2129 Marime text
Un bărbat de 36 ani, din Olanda, căutat de autoritățile judiciare din Elveția pentru comiterea unor infracțiuni economico-financiare, a fost depistat de polițiștii de imigrări. Acesta era dat în urmărire internațională, fiind predat polițiștilor de investigații criminale pentru aplicarea măsurilor legale.
 
 Astăzi, 22 august a.c., la  ghișeul de relații cu publicul al Serviciului pentru Imigrări Constanța s-a prezentat un bărbat de 36 de ani, din Olanda, care a solicitat înregistrarea rezidenței pe teritoriul României.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii de imigrări au constatat că pe numele bărbatului  autoritățile judiciare din Elveția au emis o semnalare de arestare în vederea extrădării.
 
Bărbatul era căutat de autoritățile elvețiene din anul 2016 pentru săvârșirea unor infracțiuni economico-financiare.
 
Astfel, cu operativitate, bărbatul a fost predat Serviciului de Investigații Criminale-Biroul Urmăriri, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru aplicarea măsurilor legale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii