Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din județul Giurgiu cercetat pentru mai multe infracțiuni. Ce a făcut

ro

02 Oct, 2023 17:31 1470 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 29 septembrie 2023, ora 22.05, polițiștii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin Vale au fost sesizaţi prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Uurgență 112, de către o femeie, din comuna Bolintin Deal, cu privire la faptul că un vecin ar fi fost agresat fizic.

La data de 29 septembrie 2023, ora 22.05, polițiștii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin Vale au fost sesizaţi prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Uurgență 112, de către o femeie, din comuna Bolintin Deal, cu privire la faptul că un vecin ar fi fost agresat fizic, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Săbăreni, ar fi pătruns în curtea locuinței unui alt bărbat, de 65 de ani, din comuna Bolintin Deal și l-ar fi agresat fizic, prin aplicarea unor lovituri în zona capului.

Totodată, bărbatul l-ar fi agresat fizic și pe fiul bărbatului de 65 de ani, care se afla pe strada din fața locuinței, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

La data de 1 octombrie 2023, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astăzi, 2 octombrie 2023, instanța de judecată a dispus față de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Timiș: Cercetați pentru infracțiuni rutiere. Ce au constatat polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii