Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire macabră într-o locuință din județul Bistrița-Năsăud! Două surori găsite decedate

ro

17 Nov, 2023 17:31 868 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: IPJ Bistrița-Năsăud
  • ​Astăzi, 17 noiembrie 2023, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați despre faptul că două surori de 41, respectiv 52 de ani care locuiau în localitatea Rodna, împreună cu fratele lor nu au mai fost văzute de mai multe zile.
     
Astăzi, 17 noiembrie 2023, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați despre faptul că două surori de 41, respectiv 52 de ani care locuiau în localitatea Rodna, împreună cu fratele lor nu au mai fost văzute de mai multe zile, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacție, în interiorul locuinței.

La fața locului, o echipă formată din criminaliști și polițiști de la investigații criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, urmează a fi efectuate necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Moarte suspectă în Ilfov! Cetățean chinez găsit decedat pe trotuarul din dreptul unui bloc din Dobroești
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii