Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din județul Buzău cercetat după ce a tăiat peste 20 de copaci

ro

06 Oct, 2023 19:47 934 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În ziua de 5 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Postului de poliție rurală Mărăcineni, în timp ce desfășurau atribuțiile de serviciu, au depistat în flagrant delict un bărbat de 53 de ani, din Zărneşti, care sustrăgea mai mulți arbori.

În ziua de 5 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Postului de poliție rurală Mărăcineni, în timp ce desfășurau atribuțiile de serviciu, au depistat în flagrant delict un bărbat de 53 de ani, din Zărneşti, care sustrăgea mai mulți arbori, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

În urma celor constatate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul ar fi tăiat și sustras 22 de arbori, din extravilanul localității Pruneni. Arborii, de esenţă salcâm, nu prezentau amprenta dispozitivului special de marcat.

Polițiștii au procedat la confiscarea materialului lemnos, pe care l-au predat reprezentanților ocolului silvic. De asemenea, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, drujba pe care bărbatul ar fi folosit-o în actul infracţional.

În cauză s-a întocmit dosar penal conform prevederilor Legii nr. 46/2008 - Codul Silvic, cercetările fiind continuate de către polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Alba: Bărbat reținut pentru violență în familie. Ce au constatat autoritățile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii