Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat depistat beat și fără permis în trafic pe strada Oborului din Constanța. Suspectul, reținut

ro

26 May, 2023 14:30 1148 Marime text
Polițiști în misiune. foto: Facebook/DGPMBUn bărbat de 40 de ani a fost reținut la Constanța pentru mai multe infracțiuni la regimul circulației rutiere. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 25 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 40 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 03.20, acesta ar fi condus un autoturism, pe strada Oborului, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Totodată, bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea a încă două infracțiuni, respectiv încălcarea ordinului de protecție și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Persoana în cauză a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii