Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Pericol în trafic! Șofer depistat de două ori în câteva zile băut la volan. Suspectul a ajuns după gratii

ro

03 Sep, 2022 15:07 3016 Marime text
Polițiști în misiune. Foto : IPJ IașiUn bărbat de 28 de ani din județul Constnața s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice după ce a fost depistat de două ori în trafic conducând sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere valabil. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 august 2020 și 1 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, care a condus un autoturism în orașul Ovidiu în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, refuzând recoltarea de probe biologice de ambele dăți. În urma testării cu aparatul etilotest la data de 19 august 2020 a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la data de 1 septembrie a.c. a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Totodată, bărbatul a condus autoturismul fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul, de 28 de ani, la data de 1 septembrie a.c., a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
 
Ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și ulterior, instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii