Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat decedat într-un accident rutier în județul Olt. Doi copii de 6 ani au ajuns la spital

ro

03 Dec, 2023 17:10 1358 Marime text
La data de 3 decembrie 2023, în jurul orei 15:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 54, între localitățile Vișina și Studina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

Potrivit IPj Olt, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din orașul Corabia, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, doi minori de 6 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul municipal Caracal, iar un bărbat de 58 de ani a decedat, trupul acestuia fiind transportat la Spitalul orășenesc Corabia.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Olt.

Citește și: 

Incendiu în județul Suceava! O femeie de 84 de ani, găsită decedată (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii