Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat decedat într-un accident rutier în județul Giurgiu. Mai multe persoane, rănite (GALERIE FOTO)

ro

10 Jul, 2022 11:04 989 Marime text
Accident mortal. Foto: ISU GiurgiuO tragedie a avut loc, în această dimineață, pe DN5. Nouă persoane au fost implicate într-un accident rutier și, din nefericire una dintre acestea și-a pierdut viața, iar alte trei au fost rănite.

Potrivit ISU Giurgiu, evenimentul s-a produs în zona localității Uzunu, între un autoturism și un microbuz.

La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu și Punctului de Lucru Călugăreni, cu o descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ. În sprijin, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

După sosirea pompierilor la fata locului s-a constatat ca în evenimentul rutier sunt implicate 2 autovehicule în care se aflau în total 9 persoane (1 autoturism și 1 microbuz).

„Din nefericire, din totalul de 9 persoane implicate, una a fost încarcerata (decedata) - șoferul autoturismului, bărbat 72 ani, se afla singur în masina, iar alte 3 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la UPU GR. Cele 3 persoane se aflau in microbuz (alături de alte 5), având vârstele de 20 ani (barbat), respectiv 34 si 64 ani (femei).

Șoferul autoturismului a fost găsit încarcerat și nu a mai putut fi salvat. Celelalte persoane rănite au fost transportate la spital.
Aveți grijă atunci când plecați la drum pentru a preveni astfel de tragedii. Conduceți prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!“ - au precizta reprezentanții ISU Giurgiu. 


Nu a fost necesara activarea planului rosu de intervenție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii