Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat atacat cu toporul în județul Caraș severin! Suspectul, trimis în judecată

ro

09 Jan, 2024 15:52 757 Marime text
Procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, la data de 28.12.2023, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului C.I, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor calificat prev. de art. 32 alin. 1 C.p. rap. la art. 188, art. 189 alin. 1 lit. a C.p. cu aplic. art. 199 alin. 1 C.p..

Potrivit Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, în data de 12.10.2023, în jurul orei 03,11 pe raza com. Buchin, sat Prisian din judeţul Caraș-Severin, inculpatul C.I. l-a lovit pe numitul C.M. cu muchia metalică a unui topor în zona capului şi cu tăişul acestui topor în zona coloanei cervicale, coastelor şi mâinii drepte, până când acesta s-a prăbuşit la pământ.
           

„Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal şi care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie“ - a mai precizat Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

 Citește și: 

Poliția Română a făcut public dialogul purtat la 112 privind un bărbat care a intrat cu toporul într-un magazin (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii