Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism prăbușit pe calea ferată în apropierea stației CF Predeal. Cum se circulă în zonă (GALERIE FOTO)

ro

01 Mar, 2023 12:57 1151 Marime text
Sursa foto: CFR SAUn autoturism s-a prăbușit astăzi pe calea ferată în apropierea stației CF Predeal. 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit la această oră pe firul I de circulație între Predeal și Timișu de Sus din cauza unui accident rutier produs pe podul rutier peste liniile de cale ferată, de unde un autoturism a derapat și a căzut în gabaritul căii ferate. 

Potrivit CFR SA, la fața locului s-a deplasat deja personalul de specialitate al SRCF Brașov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenție ISU.

„Menționăm faptul că, trenul R 3002, în fața căruia se află autoturismul prăbușit, va staționa până la eliberarea liniei CF, iar alte patru trenuri - IR  11534, IR 1623, IR 11633 și IR 11031 - sunt redirecționate să circule pe firul II.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar și echipele de intervenție ISU acționează deja la locul accidentului, traficul feroviar pe firul I urmând a fi redeschis imediat ce condițiile de siguranță vor permite tranzitarea zonei respective“ - au precizat reprezentanții CFR SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii