Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorităţile din Constanţa se pregătesc pentru redirijarea traficului rutier. Iată care vor fi noile reguli!

ro

28 Mar, 2016 00:00 6023 Marime text


În perioada următoare, traficul rutier din zona Perla (intersecţia bulevardul Mamaia - bulevardul Aurel Vlaicu) din Constanţa va fi redirijat.
 
Din direcţia Pescărie spre Năvodari se va circula înainte, pe două benzi de circulaţie, cu prioritate faţă de celelalte direcţii, iar din direcţia Năvodari spre Constanţa, se va circula spre bulevardul Aurel Vlaicu, la dreapta, pe două benzi.
 
Mai departe, din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari se va circula înainte, pe opt benzi de circulaţie, cu respectarea semnificaţiei indicatoarelor şi marcajelor rutiere, iar din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanţă) se va circula la dreapta, pe două benzi de circulaţie.
 
De asemenea, viteza maximă admisă pe bulevardul Mamaia, în staţiune, va fi de 50 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în Mamaia.
 
Redirijarea traficului rutier este realizată anual în contextul sezonului estival. La finele acestuia, traficul rutier din zona Perla se va desfăşura în următoarele condiţii: din direcţia Pescărie spre Năvodari - înainte, pe două benzi de circulaţie, cu prioritate faţă de celelalte direcţii, din direcţia Pescărie spre bulevardul Aurel Vlaicu - la stânga, pe o bandă pe lângă staţia de taxare, din direcţia Năvodari spre Constanţa - spre bulevardul Aurel Vlaicu, la dreapta, pe trei benzi, şi spre Satul de Vacanţă, la stânga, pe o bandă pe lângă staţia de taxare, din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari - înainte, în staţiune, pe trei benzi de circulaţie şi din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie - la dreapta, pe două benzi de circulaţie.
 
Pe întreaga perioada a extrasezonului, viteza maximă admisă pe bulevardul Mamaia, din staţiune, va fi de 70 km/oră, semnalizată corespunzător.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii