Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autocar ce transporta 52 de persoane, implicat într-un accident rutier în județul Timiș

ro

03 Dec, 2023 19:43 904 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU TimișAstăzi, 03.12.2023, la ora 18:46, în urma apelului primit pe SNUAU 112, pompierii din cadrul ISU Timiș au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim ajutor în urma unui accident rutier produs în comuna Remetea Mare.

Potrivit ISU Timiș, a fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție si comandă,  două echipaje SMURD, dintre care, unul cu medic și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

Foto: ISU TimișLa fața locului sunt alocate trei ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic.

„În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane, un microbuz de transport marfă, în care se afla doar conducătorul și un autocar cu 52 persoane. Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat trei victime (două din autoturism), prezentând politraumatisme și o alta din autocar. Toate cele trei victime sunt transportate la spital, în stare conștientă și cooperantă“ - au mai precizat reprezentanții ISU Timiș.

Citește și: 

Autocar rămas înzăpezit pe DN2A, județul Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii