Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au reapărut benzinarii Cum se fură în Constanţa, la Poarta 6, din vagoanele-cisternă (foto + video)

ro

22 Feb, 2017 16:48 15434 Marime text
Un cititor al cotidianului ZIUA de Constanța a surprins, într-un filmuleț trimis redacției, trei tineri ce sustrageau benzină din vagoane în Poarta 6 din municipiul Constanța.
 
De mai multă vreme, se cunoște faptul că se sustrag regulat mari cantități de benzină sau motorină din vagoanele-cisternă pe timpul nopții. Însă, cititorul nostru a surprins acest furt în timpul zilei, iar indivizii doreau să facă plinul în saci de plastic.
 
Alături de filmuleț, cititorul a pus și o descriere în care spune că evenimentul s-a petrecut vis-a-vis de parcul din Poarta 6, iar unul din cei trei lovea cu ciocanul în robineți și ar fi putut exploda. Se pare că în parc erau mai mulți oameni. Astfel, manevrele benzinarilor reprezintă un real pericol de explozie.
 
În momentul în care au văzut că sunt filmați, tinerii au fugit. Facem menţiuunea că vagoanele sunt goale venite de la descărcare din Portul Constanţa.
 
Amintim că „sustragerea de ţiţei, gazolină, condensat, etan lichid, benzină, motorină, alte produse petroliere sau gaze naturale din conducte, depozite, cisterne ori vagoane-cisternă” constituie furt calificat şi se sancţionează cu pedepse privative de libertate cuprinse între 3 şi 10 ani”, conform art. 229 din Codului Penal.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii