Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Atenție șoferi! Circulația rutieră este ÎNCHISĂ pe A2 București - Constanța (VIDEO)

ro

26 Nov, 2023 08:29 2729 Marime text

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este închisă pe A2 București - Constanța, tronson kilometric 35 -144, între localitățile Fundulea și Fetești.

Reamintim că, în această dimineață, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ninsoare viscolită, fiind depusă zăpadă pe carosabil.

Se acționează cu material antiderapant.„Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, au mai menționat polițiștii.

UPDATE:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată parțial pe autostrada A2 București - Constanța, între kilometrii 64 - 35, pe sensul de mers către București.
 



Citește și: 
LIVE VIDEO+TEXT. COD ROȘU la Constanța!Toate drumurile județene și mai multe drumuri naționale, ÎNCHISE circulației din cauza ninsorii și a viscolului (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii