Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție la șoferii pe scuter din Giurgiu! Trei indivizi conduceau mijloacele fără să fie înmatriculate

ro

16 Aug, 2023 10:29 747 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • IPJ Giurgiu a depistat trei indivizi ieri, pe 15 august 2023, care conduceau scutere neînmatriculate în localitățile Clejani și Letca Nouă din județ.
 
Potrivit unei informări a Poliției Giurgiu, marți, la data de 15 august 2023, poliţiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Mihăilești au desfășurat, în zona de competență, o acțiune în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră și de disciplină în trafic, dar și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.
 
Astfel au fost constatate în flagrant delict șase infracțiuni la regimul rutier:
  
La data de 15 august 2023, ora 16:15, în localitatea Clejani, județul Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 27 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un scuter neînmatriculat.
 
În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
 
Tot marți, pe 15 august 2023, ora 19:15, în localitatea Clejani, județul Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un scuter neînmatriculat, informează IPJ Giurgiu.
 
În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, mai precizează sursa citată.
 
În aceeași zi, la ora 21:50, în localitatea Letca Nouă, județul Giurgiu, a fost depistat un tânăr, de 15 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un scuter neînmatriculat, fără permis de conducere.
 
Astfel, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, mai adaugă sursa.
 
Citește și:

Razie în județul Giurgiu! Bărbat cu alcoolemie critică, prins la volanul unei mașini, un adevărat pericol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii