Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:56 27 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopia Tomisului Peste 100.000 lei donați pentru victimele incendiului de pe strada Nicolae Grindeanu din Constanța

ro

17 Jan, 2022 14:09 950 Marime text
Departamentul Social Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului a demarat, în ziua de Crăciun, în parohii și mănăstiri o colectă în bani pentru sprijinirea familiilor afectate de incendiul izbucnit în noaptea de 15 spre 16 decembrie la subsolul blocului situat pe str. Prelungirea Nicolae Grindeanu, nr. 6, din Constanța.

Potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Tomisului, printre cele 150 de familii afectate de acest incendiu se numără și 2 familii de clerici: familia preotului Claudiu Banu, cu 4 copii, și familia diaconului Alexandru Cojocaru, având tot 4 copii.

În urma colectei s-a donat către asociația de locatari suma de 111.453 lei.

Cei care vor să sprijine în continuare pot dona în contul Asociației de Proprietari Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu Nr. 6, IBAN: RO77BTRLRONCRT0525818102 .

Un alt incendiu, în urma căruia opt familii au rămas fără adăpost, a izbucnit în ziua de 3 decembrie, în cartierul Justiției din Constanța.

„Un creștin care s-a implicat mult, dar care dorește să își păstreze anonimatul, împreună cu parohia „Sf. Vasile cel Mare” din Constanța, prin pr. Jean Ion, a reușit să ridice la roșu (BCA, saci de mortar, cherestea, lemne și acoperiș) trei dintre cele opt case afectate de incendiu“ - au mai precizat reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii